PT Smallgroup - Löpning medeldistans

Här bokar du en plats till nästa tillfälle för vår Smallgroup Löpning medeldistans.

Vad bokningen innebär

Genom att boka in dig på denna Smallgroup så är du anmäld till nästa tillfälle. Bokningen är bindande och vill du avboka så krävs det att du hittar en ersättare för att få avgiften återbetald. Avbokning p.g.a. sjukdom är godkänt så länge ett signerat läkarintyg kan uppvisas

Pris

Deltagaravgiften till Smallgroupen beror på antalet deltagare, priset kan variera mellan 800-1500 kr/person. Mer detaljerad information om pris hittas på föregående sida.
Avgiften betalas i receptionen vid första kurstillfället.

Nästa tillfälle

Det är just nu ingen Smallgroup med denna inriktning planerad, fyll i och skicka in en intresseanmälan så planerar vi en!

Bokningsregler för pt smallgroup

Bokningar till våra PT Smallgroup är bindande.

Om du skulle få förhinder är beloppet innestående och du kan använda det på en framtida Smallgroup eller använda den innestående avgiften till individuell personlig träning. Du kan även överlåta din plats till en annan deltagare.
Notera att det kan uppstå en mellanskillnad beroende på antalet deltagare på en PT Smallgroup eller individuell personlig träning eftersom priserna kan skilja sig åt mellan olika PT Smallgroups och individuella PT sessioner.
Vid sjukdom eller skada kan avgiften betalas tillbaka mot att ett läkarintyg uppvisas.

Notera att en intresseanmälan inte är bindande. Det är själva bokningen som är bindande.


Dela på Facebook