Vandring till Lapporten

Missa inte möjligheten att upptäcka vackra Abisko och Lapporten med oss i StiL Frilufts!  

Torsdag morgon börjar vi vår resa mot Kaisepakte där vi kommer att slå läger för natten. När vi vaknar på fredag morgon påbörjar vi vår vandring. Under dagen kommer fjällbjörkarna bytas ut mot kalfjäll när vi närmar oss lägerplatsen för natt nummer två. För de som vill finns det då möjlighet att spendera kvällen med fiske i den närbelägna tjärnen, om turen är på vår sida kommer vi fånga öring och röding. Om man inte vill fiska kan man spendera kvällen med att mysa runt lägerelden.  
Efter en god nattsömn äter vi frukost och beger oss mot vackra Lapporten. Väl framme slår vi läger för natten och för de som vill kan även denna kväll avnjutas med fiske i en närliggande sjö. Har vi tur får vi även bevittna norrskenet dansa över den mäktiga dalgången. När vi vaknar på söndag morgon packar vi ihop våra tält och beger oss ned mot Abisko för att ta tåget mot Luleå.

Var?
Abisko

När?
26-29 september
Informationsmöte 16 september

Vad ingår?
-Transport
-Tält
-Stormkök

Viktig utrustning
(Fullständig packlista kommer senare)
-Vandringsskor
-Sovsäck
-Ryggsäck (minst 50 liter)

Kondition och erfarenhetskrav  (?)
Kunna vandra 15km/dag med packning

Pris
1400 SEK StiL-medlemmar
1500 SEK Icke StiL-medlemmar

Ledare
Emma Eriksson, Mattis Eriksson
+46 73 83 91 816
frilufts@mittlivsstil.se

Om resan är full kan du anmäla dig som reserv genom att skicka ett mail till oss innehållandes namn, telefonnummer, ålder och mailadress. Du kan även anmäla en kompis genom att skicka dennes uppgifter i samma mail. Vi kontaktar sedan er om en reservplats blir ledig!


Dela på Facebook