Snöäventyr

Din chans till det riktiga Norrbotten-livet med bastu, eld och mycket mer!

Har du någonsin testat att sova i en bivack? Att bygga en igloo? Att bada isvak? Här är din chans att maximera din upplevelse under en helg ute i naturen! Dina mor/farföräldrar kommer bli helt chockade av dina berättelser efter denna helg. Skapa minnen för livet och instagram med likasinnade människor. 

Vi tar bilen i ca en timme norrut för att komma närmare naturen. På plats bygger vi upp ett camp med det som snön och vädret tillåter. Du får då välja mellan att sova i bivack, igloo eller tält. Vi utmanar oss själva med aktiviteter som isvaksbad, bastu, hopp och lek, samtidigt som du lär dig massor. På kvällen lagar vi en middag tillsammans och njuter av att vara ute i naturen.

Resan pågår lördag morgon till söndag förmiddag. Förändringar på resan kan eventuellt ske på grund av väder eller ändrade förutsättningar.

Var?
Luleå

När?
14-15 mars
Informationsmöte 9 mars

Vad ingår? 

- Transport

- Övernattningsutrustning

- Middag och frukost

Viktig utrustning
(Fullständig packlista kommer senare)

- Varma kläder

- Badkläder

- Varma skor

Kondition och erfarenhetskrav (?)

Pris
300 SEK StiL-medlemmar
350 SEK Icke StiL-medlemmar

Ledare

Nils Nyberg, Lukas Rust
+46 73 740 7293
frilufts@mittlivsstil.se

Om resan är full kan du anmäla dig som reserv genom att skicka ett mail till oss innehållandes namn, telefonnummer, ålder och mailadress. Du kan även anmäla en kompis genom att skicka dennes uppgifter i samma mail. Vi kontaktar sedan er om en reservplats blir ledig!


Dela på Facebook