Camilla Johansson

Camilla Johansson

”Do something today that your future self will thank you for”

Jag jobbar som Personlig Tränare på StiL sedan april 2011 och min träningsfilosofi bygger på att vara varierande, noggrann och utmanande. Jag jobbar inifrån och ut och ser till att hållning och teknik alltid uppmärksammas oavsett om kunden tränar för maxstyrka, viktnedgång, estetik eller prestation av annat slag.

Mitt mål är att du ska gå från dina träningspass med mer energi, kraftfull, men också med en känsla av att du förstår mer av vad, hur och varför du ska göra något.

Personligen så har jag alltid ägnat mig åt idrott i olika former och jag tränade bland annat friidrott i nästan 10 års tid där släggkastning dominerade min tävlingsinriktning. Vid 20-års ålder så övergick jag till jiujitsu, som senare byttes ut mot dans, gymträning, styrkelyft och tyngdlyftning.

Som nybliven mamma så har jag på ett tydligare sätt förstått utmaningarna som kroppen ställs inför inte bara under graviditeten utan även lång tid efter förlossningen. Under 2020 så kommer jag därför att läsa en kurs där jag fördjupar min kunskap om kvinnokroppen och hur jag på ett säkert och effektivt sätt kan coacha kvinnor både under och efter graviditeten.

Om du på något sätt behöver hjälp med din träning så tycker jag att du kontaktar mig för en kostnadsfri konsultation.

Vill du läsa mer om mina utbildningar och referenser så hittar du dem en bit längre ner.

Jag ser fram emot att få träffa dig, välkommen!

Dela på Facebook

UTBILDNINGAR

  • Kostvetenskapliga studier, 1,5 år, Umeå Universitet
  • Magisterexamen Idrottsvetenskapliga programmet, Idrottsmedicinsk inriktning, Umeå Universitet
  • Styrketräningsinstruktör, SAFE
  • Licensierad Personlig Tränare, SAFE
  • TRX Suspension Training, Concept Education
  • Strength Coach Level 1 och 2, Eleiko
  • Diplomerad löpcoach, steg 1 och 2, Konditionsidrott
  • Pågående: Pre- and postnatal Coaching, GGS

REFERENSER

Gabriel

The training program that Camilla gave me was well rounded and designed properly for my training needs. Camilla is a good professional, that listens and adapts to my requests. She know when to push and when to let it go if I cannot do more repetitions.

Maria

Innan jag träffade Camilla så hade jag en hel del målsättningar som jag inte hade uppnått pga okunskap. Träningsprogrammen jag fick av Camilla gav snabbt den effekt jag ville och allt eftersom började jag uppnå mina delmål. Det största målet jag hade var att bli en bättre och snabbare löpare och Camilla lyssnade och gjorde ett program som gjorde att jag efter ett halvår nådde ett av mina mål: att springa milen under en timma!

En bit in i vårt samarbete så kände jag att jag ville åstadkomma något annat och vi tig tag i kosten och det gjorde enorm skillnad både fysiskt och psykiskt. Med kostplanen som jag fick har jag gått ner i vikt, byggt mer muskler, minskat i midjemåttet och detta är bara de synliga delarna. Jag har inte ont i magen och är inte heller uppsvälld som jag var tidigare.

Camilla är någonting utöver det vanliga! Hon är en PT som genuint bryr sig om mig som kund och jag ser fram emot att fortsätta träna med henne!

Teis:

Camilla gör ett kanon jobb med mig och det största ögonblicket var när hon fick mig att förstå att min kropp hade mycket mera att ge än jag trodde.

Teresia

Camilla är en mycket bra PT! Första gången jag träffade henne kändes det som att det klickade direkt.
Jag har aldrig upplevt den sista växeln hos mig själv som hon lyckas få fram varje gång jag tränade med henne.
Jag har lärt mig väldigt mycket under tiden jag tränat med henne, allt från mentala verktyg samt allmän kunskap om träning, till hur mycket jag själv faktiskt klarar av! Hon är en härlig person som verkligen påverkat mitt liv, och hon kommer alltid betyda mycket för mig! "

Mohammad

What I noticed about Camilla was that she was listening very carefully to what I wished for and the program she gave me was exactly planned according to my needs and my inquiry. As a result, I started to feel the results only after a few weeks. This made it easy to continue the program. The written instructions Camilla gave me were clear and when I had questions or problems, it has not been so difficult to find her around in the gym. And each time she kindly spent time to answer my questions. One thing I liked very much about her approach during the sessions was that in some cases when I was not able to do the exercises she had originally planned, due to my physical problems, Camilla immediately had some other alternatives to replace them. To me this meant that she were an experienced trainer who has seen costumers with different ranges of abilities and for each of them she could come up with well-suited exercises. The other good thing was that her behavior or approach during the sessions made me feel much more confident for continuation of the training.        

Angelica

Träningsprogrammen jag har fått har känts perfekta för mig. Jag var helt nollställd när det gäller träning innan jag träffade Camilla. Känns verkligen att jag fått program som är anpassade just för mina förutsättningar och mål. Camilla ger ett professionellt och mycket kunnigt bemötande och jag som kund känner mig trygg.  Sedan jag började träna med C har jag märkt stora förändringar både fysiskt och psykiskt. Viktnedgång och ökad muskelmassa i all ära men framförallt har C på ett mycket pedagogiskt sätt instruerat mig och gett mig kunskaper/verktyg för hur jag ska utföra min träning på bästa sätt. Jag har också fått modet att våga träna i gymmet, att våga ta plats. Bättre självkänsla har kommit som ett brev på posten.

Stefan

Jag har alltid varit en person som tränat hårt och som pressade sig själv väldigt mycket. Jag började träna i gymmet för att utveckla min skidåkning, men eftersom jag aldrig har tränat i ett gym tidigare blev resultaten inte så som väntat. Efter tre år fattade jag beslutet att söka hjälp av en PT och det blev Camilla.

Hennes träningsprogram lede till en mycket effektivare träning och gav resultat redan efter dryga 3 månader. Jag blev både starkare och mindre skadad genom att följa programmet. Dessutom gav programmet en annan positiv bieffekt - pga. den effektivare styrketräningen har jag nu mer tid för skidåkning över!

Agneta

Med Camilla som PT så har jag känt mej förunderligt trygg i gymmet och upplevt stor glädje med träningen. Trodde inte det kunde vara möjligt för mej att hålla fast vid någon form av träning, och under så lång tid dessutom. Något helt nytt för mej! Att ha personlig tränare har varit nödvändigt för mej som själv inte kan mycket om träning. Jag har hela tiden upplevt stor entusiasm och uppmuntran från Camilla, som lyckats förmedla sin kunskap till mej på ett sätt som gjort att jag nu både fysiskt och mentalt känner mej starkare. Till skillnad från förut så är det numer roligt att träna och med Camillas program så längtar jag till träningen! Ett värdefullt stöd har varit att få direkta kommentarer och kontakt i gymmet, men också att regelbundet kunna maila och få feedback på frågor och funderingar.

Sara

Oktober. Utbränd. Trött och sjukskriven, men på bättringsvägen. Jag var skeptisk när jag träffade min egen PT första gången, men låtsades att jag var taggad att komma igång efter tre relativt täta graviditeter där kilona liksom hade lagt sig omlott på varandra.

Jag förklarade min sjukdomsbild och kort därefter försvann alla tvivel. Den här människan hade på några minuter dragit upp min hals ur sanden, rätat min dåliga hållning och gett mig hopp om en annan verklighet.

Nästkommande möten handlade om inre muskler, hållning, repetitioner och muskelgrupper vid och med maskiner, hantlar och stänger. Efter ett par månader såg jag en några månader gammal bild på mig och såg skillnaderna. Ansiktet hade förändrats enormt! Färgen, formen och uttrycket på bilden såg dött ut, till skillnad från nu då jag både känner mig och ser piggare ut!  

Nu orkar jag springa efter barnen. Jag har till och med börjat löpträna, för kroppen känns smidig och stark. Men framförallt har jag blivit delvis frisk och mår tusen gånger bättre än den där dagen för sju månader sedan när jag träffade min alldeles egna pt för första gången. Hon kommer fram till mig ibland och knackar på axeln. Kollar läget. Jag säger som det är. - "Det går bra och jag fuskar inte." Snart är jag redo att pröva nya övningar och då ska jag unna mig lite kostrådgivning också!