Tekniska problem just nu vid inpassering i anläggningen. Kommer du inte in trots aktivt träningskort, ring något av de telefonnummer som finns anslagen på entrédörren.

Jonas Abrahamsson

Jonas Abrahamsson

Ny verksamhetschef på StiL sedan drygt sex månader tillbaka, hur är känslan?

- Superskoj, har börjat komma in i verksamheten så smått. StiL som förening är komplex med många olika delar under sina vingar t ex gymmet, gruppträningen, alla sektioner, massage, fysioterapi m.m. Och inte att förglömma våra evenemang (Stadsmaran, Vårruset och årets nyhet - Stafesten) som är på gång inom kort.

Hur ser din egen träning ut?

- Jag gillar upplevelseträning. Att vara ute i naturen, helst i bergen, och röra mig med lätt ryggsäck. Antingen på sommaren med löparskor eller på vintern med skidor. För att få pepp och utmaning brukar jag anmäla mig till ett par tävlingar. På StiL älskar jag vår gruppträning och där har jag flera favoriter bl a Cardio Cross, Soma Move, AMT m fl.

Vad är på gång inom StiL närmaste tiden?

- Vi jobbar vidare med 50-punkts listan (åtgärdspaket efter NKI enkät i höstas), ska försöka bli lite mer synlig bland Luleåborna (dvs få ut budskapet att alla kan träna på StiL), renovera och fräscha upp lokalen generellt, byta ut maskinparken pö om pö osv osv. Finns mycket att göra vilket är superskoj och utmanande.

Dela på Facebook