Komplett prislista

PRISER - TRÄNINGSKORT
(MEDLEMSKAP ett krav)
Ordinarie
STUDENT

student
(kårleg.)

STILKORT
GYM INKLUSIVE ALLT! 
     
 

Autogiro -
(Månadskostnad*)

454 kr* 354 kr* 334 kr*
 

Autogiro - Obundet
(Månadskostnad, minst 2 mån)

649 kr

509 kr 489 kr
  Autogiro - Dagtid,
(Månadskostnad*)
374 kr* 304 kr*  284 kr*
  12 månader 5449 kr 4249 kr 3999 kr
  12 månader - Dagtid  4489 kr  3649 kr 3239 kr
  1 månad  719 kr  529 kr 509 kr
  Engångsentré 149 kr 139 kr

139 kr

Sektionskort
LAGSPORT & UTOMHUS

 

 

 
 

12 månader

1320 kr

1068 kr

828 kr
  5 månader

659 kr

489 kr

399 kr
  1 månad

229 kr

199 kr

179 kr

MEDLEMSKAP i föreningen

Kostar 195 kr och ger dig tillgång till olika medlemsförmåner, mer om detta hittar du HÄR. För att få köpa träningskort på StiL´s träningsanläggning, för en månad eller längre, är medlemskap obligatoriskt. Medlemskapet löper 12 månader från 1 juli till och med 30 juni.

StilKORT

Gym inklusive allt!

Ger access till samtliga idrotts- och motionsaktiviteter som StiL erbjuder, vilket omfattar samtliga aktiviteter i anläggningen (gym, gruppträning, Squash etc.), simma/bada på Luleå kommuns badhus, en stor del av sektionernas verksamheter.

SektionsKORT

Lagsport & utomhus

Ger access till en stor del av sektionernas verksamheter, dvs lagsport (t.ex. innebandy, volleyboll, Lacross) och utomhusidrott (t.ex. orientering, löpning, längdskidor). 

stilkort - SENIOR

Du som är 60+ har möjlighet att köpa några av våra specialanpassade seniorkort till rabatterat pris, se nedan. Är du förtidspensionär, medtag intyg. För eventuell frysning av abonnemang, se rubriken "frysning av kort" nedan.

VARIANT PRIS
4 MÅNADER/DAGTID 1899 KR
12 MÅNADER/DAGTID 3649 KR
AUTOGIRO DAGTID* 304 KR / MÅN


stilkort - Junior

Ungdomar under 18 år har möjlighet (med målsmans underskrift) att köpa våra träningskort till studentpris. Ungdomar 12-14 år rekommenderar vi att alltid träna i målsmans sällskap.

FRYSNING AV KORT

Du kan när som helst frysa ditt träningskort, så länge du meddelar oss minst en månad i förväg.
Kostnad: 500 kr. Minst 1 månad, max 6 månader. 
Bindningstiden förlängs med samma intervall som kortet frusits. Gäller alltid hel kalendermånad.

Är du senior (60+) eller vid uppvisande av sjukintyg, och som påvisar att möjligheten att nyttja träningskortet avbryts under period, sker frysning kostnadsfritt precis som tidigare. Är du student, med intyg från institution att praktik eller arbete kommer ske på annan ort under en tid, kan frysning ske kostnadsfritt under terminsmånaderna (sept-dec, jan-maj).


* 12 månaders bindningstid gäller.

Övrigt: Ett (1) passerkort ingår i våra StiLkort, vid förlust erhålls nytt för 99 kr.

[Mitt Livs StiL reserverar sig för eventuella felskrivningar.]

 

DAGTIDSKORT

Ger dig access under dagtid (måndag-fredag 05.00 - 16.00) samt hela helgerna. Tidsbegränsningen gäller för alla våra aktiviteter, även på badhusen.

PARKERING

Vi har stora och bra parkeringsmöjligheter som du som medlem, under receptionstid, har tillgång till gratis i 2 timmar. Registrera din bils reg.nr+klockslag på lista i anslutning till receptionen.

Tränar du på övriga tider gäller gällande taxa. Se parkeringsautomat för mer info.

"PROVa-på" TRÄNING

Välkommen att prova på vår anläggning innan du förhoppningsvis väljer att börja träna hos oss, enda kravet är att du inte tränat hos oss förut. Gäller en gång och under receptionens öppettider.

SIMMA & BADA

Visste du att du som har StiLkort kan bada och simma gratis på Luleå Kommuns alla badhus?

StiL-introduktion

Vid en introduktion får du en rundvandring i anläggningen. Därefter går vi bland annat igenom hur du bokar aktiviteter via hemsidan. Efter din rundvandring får du värma upp lätt på en av våra konditionsmaskiner och därefter följer en genomgång i Milon. Milon är en träningsmetod där du på 17½ minut tränar igenom kroppens stora muskelgrupper samt konditionen.

cms travelpass

StiL är ansluten till det världsomspännande CMS nätverket vilket ger dig med aktivt träningskort hos oss möjlighet att träna gratis på andra anläggningar knutna till nätverket. Läs mer på cms-travelpass.com eller kontakta receptionen om du ska ut och resa.

KLUBBSVERIGE RESEPASS

Träna på andra orter med guldkortet! Vi är med i KlubbSverige vilket ger dig tillgång till 240 träningsanläggningar på 180 orter. Läs mer här.

MASSAGE

Vi erbjuder flera spännande massagevarianter. Du som har StiLkort bokar självklart till förmånliga priser.

Dela på Facebook