Information om vår Fysioterapi

Obs! Denna hemsida uppdateras inte längre.

Vi hänvisar till vår nya hemsida:

www.stilsportcenter.se


Viktig information inpassering-fysioterapi

Anmäl i receptionen Stil så talar de om vägen till oss.

 


 


Hanna Niemi och Markus Ekberg arbetar som fysioterapeuter/sjukgymnaster
här på StiL Sportcenter Fysioterapi!

Vi har kvällstider till 20.00 tre dagar i veckan.

Både Hanna och Markus har egen ersättningsetablering, är anslutna till sjukförsäkringen och arbetar utifrån
Legitimerade Sjukgymnasters Riksförbunds etiska regler och efter de riktlinjer som fastställts av Socialstyrelsen.

Under stor del av 2022 kommer även Frida att arbeta som fysioterapeut hos oss.

Klicka på namnen under respektive bild för att läsa mer om våra fysioterapeuter.

För att komma direkt till bokningssida, klicka här. 


 

StiL Sportcenter Fysioterapi...

Den 1 januari 2007 togs remisskravet för fysioterapi bort. Detta innebär att Du kan beställa tid hos sjukgymnast, utan att först träffa en läkare innan.

Kostnaden för besök hos sjukgymnast/fysioterapeut är 300 kr, dvs. patientavgift.
Patientavgiften gäller från den dag Du fyller 20 år.
OBS! Från och med 1 april 2020 höjs avgiften till 300kr.

Är Du yngre är besöket kostnadsfritt. Studenter vid LTU betalar 150 kr vid första besöket. 

Frikort gäller och om du har Frikort utfärdat på Region Norrbotten är ett tips att du fotar det med mobilen, så har du det enkelt till hands, när du besöker oss.

Gränsen för att vara berättigad till frikort är 1200 kr, vilket innebär att ingen betalar mer än detta belopp i vårdavgift hos läkare och/eller fysioterapeut under ett år.

Att skaffa ett högkostnadskort samt att få detta stämplat är ditt eget ansvar. Högkostnadskort och frikort kan tillhandahållas på StiL Sportcenter Fysioterapi.


 

Behandlingsmetoder och policy...

Vi arbetar med behandlingsmetoder som är vetenskapligt beprövade och godkända. Vårt mål är att ge varje patient en optimal möjlighet att utifrån sin diagnos nå sitt rehabiliteringsmål, oavsett om det handlar om att utöva en motions- eller elitidrott eller återgå till arbete.

När Du träffar din fysioterapeut första gången kommer en grundlig undersökning utföras för att Du ska få en förklaring till dina besvär samt att Ni tillsammans lägger upp en handlingsplan och målsättning. Det är dock fysioterapeuten som väljer behandlingsmetod. Resultatet av behandlingen utvärderas kontinuerligt, såväl objektivt som subjektivt.

Både Hanna och Markus har flerårig klinisk erfarenhet av yrket och en stor bredd i olika behandlingsmetoder, se tidigare presentation. Vi använder oss även av rehabiliteringsträning, där Du som patient kommer erbjudas rehabiliteringsträning i Mitt Livs Stil stora moderna lokaler, med en träningsutrustning som kan anpassas individuellt under hela rehabiliteringstiden.

Önskar Du som patient rehabiliteringsträna på andra tider än när Din fysioterapeut är i tjänst, får Du diskutera det med din fysioterapeut. Viktigt att veta är att om Din fysioterapeut inte är på plats bedöms inte din träning som rehabiliteringsträning, utan som friskvård på eget ansvar, vilket innebär att Patientförsäkringen inte gäller. 

Besök hos fysioterapeut...

Viktig information inpassering-fysioterapi

Från och med torsdag 6 maj kommer vår huvudentré att stängas pga renoveringsarbete.

Ny inpassage till fysioterapin kommer att vara på baksidan till höger om parkeringen framför huset. Kommer vara skyltat. För de som ska skriva upp reg nr nere i receptionen kan gå ner spiraltrappan genom gymmet och upp samma väg.

Med vänlig hälsning fysioterapin Stil.

Anmälan för besök till fysioterapeut sker alltid i Mitt Livs Stils reception innan besök till din fysioterapeut. Här betalar du även din patientavgift (200 kr) eller visar upp ditt frikort.

Vårt väntrum och våra behandlingsrum ligger en trappa upp, sett från gymmet, och det finns hiss att tillgå. Hos oss finner du ljusa behandlingsrum för sjukgymnastik i trevlig miljö.

Stor, fri kundparkering finns tillgänglig för våra patienter i direkt anslutning till oss. Gäller under receptionens öppettider.

Receptionen står alltid till tjänst för frågor och funderingar angående bokning/ avbokning till oss fysioterapeuter.

Tillsammans med våra medarbetare på Mitt Livs Stil kan vi erbjuda ett mycket brett tjänsteutbud inom fysioterapi/sjukgymnastik, förebyggande hälsovård, idrottsmedicin, rehabiliteringsträning och friskvård. 

För att komma till boknings sida, klicka här.

Välkomna!

Hjärtliga hälsningar

// Hanna & Markus, StiL Sportcenter Fysioterapi

Dela på Facebook