Schysst arbetsgivare - och samtidigt tjäna pengar!

Målet med vår verksamhet är att motivera och inspirera era medarbetare till ett aktivare och friskare liv! Vi vill hjälpa HELA ert företag, från chef till anställd, att lära er hur ni på bästa möjliga sätt förbättrar er hälsa och prestationsförmåga tillsammans. Leder det i förlängningen till lägre sjukfrånvaro i företaget, win-win!


 

Låt oss presentera...

...vårt erBJUDANDE FÖR LÖNSAM ARBETSHÄLSa

FRISK+ är ett offensivt helhetsgrepp för organisationers hälsokartläggning och ett kostnadseffektivt hälsoarbete på individ- eller gruppnivå. Med en sjukvårdsförsäkring som plustjänst.

  • Enkelt - en kontaktperson, en faktura
  • Snabbt - från analys till åtgärd
  • Kostnadseffektivt - styrd investering i hälsa efter behov på individ-, grupp- och organisationsnivå
  • Kvalitet - certifierade enligt SS-EN 9001:2008 inklusive kraven i specifikation för Svensk Företagshälsovård
  • Uppföljning - analys, åtgärder och resultat redovisas på individ-, grupp- och organisationsnivå

FRISK+ är en strategisk ledningsfråga. Det skapar förutsättningar för att spara rejäla summor pengar samtidigt som det skapar konkurrenskraft. Vad skulle det innebära om ni kommunicerar utåt att ni är ett FRISK+ företag och vad det innebär för era kunder? Vad skulle det innebära vid rekrytering av nyckelpersoner in till er organisation?  

FRISK+ är ett koncept framtaget av MittLivsStiL och Jobbhälsan i Norr AB i samverkan. Oavsett aktivitet så har ni som kund enbart en kontaktperson och en faktura.

Mitt Livs StiL är en ideell idrottsförening som är till för alla, har Luleås största och bredaste träningsutbud med lång erfarenhet av friskarbete för företag med positiva resultat. ca 5 000 medlemmar. Ett 40-tal instruktörer, 15-tal medarbetare varav ett antal motivationscoacher.

Jobbhälsan i Norr AB är ett lokalt ägt företag och är den största privata företagshälsan i norra Sverige med 40 år i branschen. Teambaserad företagshälsa inom hela arbetsmiljöområdet. Certifierade enligt SS-EN 9001:2008 inklusive kraven i specifikation för Svensk Företagshälsovård.

Mer information kring lönsam arbetshälsa inklusive en skarp ekonomisk kalkyl?

Fyll i formuläret nedan med dina kontaktdata så hör vi av oss till dig.

Dela på Facebook