ALLMÄNT...

besöka oss...

 

Vad krävs för att få träna i stil´s anläggning?

För att få träna hos oss krävs att du är medlem i föreningen samt löser ett träningskort (StiLkort). Kortet skall sedan registreras vid varje inpassering, detta för att vi dels ska få rätt statistik och kunna anpassa våra öppettider men även av säkerhetsskäl, dvs veta vem som är inne i vår anläggning.

VAD FINNS ATT KÖPA I SHOP/RECEPTION?

I shopen kan du köpa kläder, schampo, deodorant, duschcreme, hänglås, yogamatta, väskor m.m. 

I receptionen finns det dessutom bars, snacks, frukt och energidryck till försäljning under öppettider.

kan jag ta med en vän och träna på stil?

Alla med giltigt medlemskap har möjlighet att utan kostnad ta med sig en kompis att träna hos oss under tre tillfällen under året. Gäller under receptionens öppettider och träning måste vara klar senast innan receptionen stänger för dagen.

Vad krävs för att få hyra utrustning?

Ingenting, alla som vill får hyra utrustning i vår uthyrning

hur gör jag för att få träffa en sjukgymnast hos er?

Den 1 januari 2007 togs remisskravet för fysioterapi bort. Detta innebär att du kan beställa tid hos sjukgymnast, utan att först träffa en läkare innan. Kontakta någon av våra fysioterapeuter för att boka tid. Kontaktuppgifter hittar man här.

 

Anläggningen...

 

Finns det möjlighet till parkering på stil?

Ja, vi har en stor parkering precis utanför, se karta här. Våra medlemmar parkerar gratis i 2 timmar i samband med träning. Registrera din bils reg.nr+klockslag på lista i anslutning till receptionen.

Finns det möjlighet att basta på STiL?

Ja, vi har bastu i både damernas och herrarnas stora omklädningsrum.

 vad har ni för klädregler på stil?

Lämplig klädsel i alla våra gemensamma ytor. Bar överkropp är tillåtet i samband med bad på våra anslutna badhus, i övrigt bärs klädsel både på över- och underkropp. Strumpor alternativt skor avsedda för inomhus bruk bärs på fötterna. 

Läs mer om våra Trivselregler.

Finns det skåp i omklädningsrummen?

Ja, det finns både låsningsbara skåp i omklädningsrummen (ta med eget hänglås eller köp i reception). Det är inte tillåtet att förvara kläder i skåpen över natten. Överträdelse beivras. Det finns dock skåp att hyra om man vill förvara något mer permanent hos oss. Läs här för mer info.

boka/avboka pass...

 

Hur bokar jag ett pass?

Bokning sker enklast via vår app men går såklart även via vår hemsida.

Du måste ha ett giltigt StiLkort och vara inloggad för att kunna boka.

För bokning av aktiviteter med våra sektioner (externa hall) räcker det med giltigt sektionskort. Vänligen gör dina bokningar med omsorg och ansvar så att så många som möjligt kan använda den frihet som bokningssystemet erbjuder.

För mer detaljerad info kring våra bokningsregler, läs här.

Vad gör jag med biljetten jag får när jag registrerat mig för gruppträningspass?

Biljetten är ditt bevis att du har en plats på passet. Behåll biljetten tills dess att aktuell instruktör för passet hämtar in den.

Vad händer om jag inte kommer på bokat pass?

En gång är ingen gång, två gånger är en gång för mycket. Ditt kort spärras då för vidare användning och måste "låsas" upp i receptionen mot en avgift på 100 kr.

Dela på Facebook