Till nyhetsarkivet
2018-09-14

Medlemskväll på StiL...


Varmt välkomna till oss på StiL för en kväll med temat - KOM IGÅNG! Datum: Tisdag 25 september. Tid: 16.00 - 20.00. Ta gärna med en vän och visa upp anläggningen. För mer info, se vår hemsida.

Medlemskväll på StiL - Tema: KOM IGÅNG!

Då var sommaren över och hösten snart över oss. Många av er har säkert hållit igång under sommaren medan det för andra är dags att "komma igång" och röra lite på sig.

Vi tänkte i och med detta, plus att det de sista veckorna kommit en hel del nya medlemmar till anläggningen, passa på att hälsa alla varmt välkomna till den första av tre MEDLEMSHAPPENINGAR som vi ska genomföra under hösten och fram till jul.

Vår plan är att inte göra det så uppstyrt, utan kom hit och mingla lite. Huvuddelen av det som händer sker i och i närheten av receptionen. Ta gärna med en kompis som kanske inte varit här förut!

Vill du och din kompis gå på ett gruppträningspass? Inga problem, kontakta receptionen så fixar vi en gästbokning. Under kvällen kommer det, förutom våra populära ordinarie pass (Cardio Cross, Soma move, Spinning m.m.) även vara en ny release på Les Mills - Bodypump. Superkul!

Här är några ytterligare axplock av vad som händer:

- Våra duktiga personliga tränare och instruktörer är på plats för att ge tips och råd kring träning, kost etc.

- Smarteyes är på plats med bra erbjudanden

- Acctive Sport & Hälsa informerar om screening (hälsostatus)

- SISU informerar om doping

- Smakprover på bars/energidryck

- Tävling

- Musik

- m.m.

 

Återigen, varmt välkomna till en kväll hos oss!

//Personalen

Dela på Facebook